De eerste maandag van augustus is traditiegetrouw de dag om een bezoekje te brengen aan Landbouwshow Opmeer.

Een dag vol activiteiten rondom paardensport, veekeuringen en bijzondere shows. Landbouwshow Opmeer is het grootste agrarische evenement van Noord-Holland en is dé ontmoetingsdag voor professionals, bedrijven en particulieren.

Team Veehouderij van het Clusius College was dit jaar zelf ook fysiek aanwezig op deze show. Docenten en begeleiders van de opleiding Veehouderij vertegenwoordigden het Clusius College in een stand bij de keuringsring voor koeien en kalveren. Het team heeft veel aanloop gehad en kon de bezoekers informeren over ons vmbo-onderwijs en mbo-opleidingsaanbod. Ook konden ze de data van de open dagen alvast doorgeven.

De koffie en oranjekoeken met Clusius logo gingen er bij de bezoekers in als zoete koek. Erg fijn dat collega’s in hun vakantie hiervoor tijd wilden vrijmaken.

Voor meer informatie:

https://www.clusius.nl/nieuws/mbo/team-veehouderij-paraat-op-landbouwshow-opmeer